E-books/cursussen

Op deze pagina vindt je  interessante e-books en cursussen. 

PRODUCT PRIJZENGIDS GRATIS

Download hier de Gratis Productgids.

Het e-book “Wat kost een eigen Paard”kost nu 12,95 en ben je niet tevreden dan krijg je het geld terug.Wil je het e-book direct bestellen klik dan op onderstaande link:

WAT KOST EEN EIGEN PAARD

eigen paardPaard kopen

Het is ook mogelijk om mijn e-book “Wat kost een eigen paard” te promoten.Via een affiliate link kunt u per verkocht e-book  6,- verdienen. Deze affiliate link kunt u aanvragen door u in te schrijven bij Paypro . Na registratie kunt u inloggen. Daarna vindt u mijn product door “eigen paard” in de zoekfunctie in te typen. Onder mijn product ziet u dan uw eigen affiliate link staan, deze kunt u dan op uw website/blog of linkpagina plaatsen.

———————————————————————————— 

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER HET FRIESE PAARD!

Dit e-book is een must als je alles wilt weten

en wat je moet weten over het Friese paard. Gratis magazine en cursus over voeding, training, opleiding en nog veel meer. Nu een gratis e-book over de kenmerken van het Friese paard. Stuur een email en ik stuur het je toe.

KLik op onderstaande link om het e-book  te bekijken of te bestellen

De geheimen van het Friese Paard

Wil je de gratis cursus ontvangen en het magazine klik dan op onderstaande link:

Friese paarden magazine

 

—————————————————————————————-

RECHTRICHTEN VAN JE PAARD MET MARIJKE DE JONG

Dit is zo belangrijk om goed te leren paardrijden en verder te komen dat het een aanrader is om deze cursus eens te volgen. Elke ruiter heeft dit nodig. De meeste problemen komen doordat je het paard scheef rijd.

KLik op onderstaande link om dit pakket en e-books te bekijken.

Rechtrichten van je paard

————————————————————————————-

"trailer laden" TRAILER LADEN

 Een echte aanrader is het gratis e-book en de online videocursus van Eddy Modde. Hij is echt een specialist in het trailer laden. Met zijn 8 jaar ervaring en 1000 probleempaarden weet hij de oplossing. Ook geeft hij free horsemanship trainingen. Wil jij ook op deze manier snel en veilig je paard kunnen laden, ga dan naar de onderstaande link en bekijk het e-book trailer laden en de online video cursus trailer laden.

  trailer laden

———————————————————————————————-

paardenvoeding

paardenvoeding

PRAKTISCHE VOEDINGSTIPS

Voeding is de basis voor een gezond paard. Het ebook ’50 praktische voedingstips voor een gezond en energiek paard’ van Tjeerd Bouwma bevat talrijke trucjes, leert je praktische tips over het paard, de spijsvertering en de diverse voedermiddelen die nuttig zijn voor de praktijk van alledag.Kennis van soorten paardenvoer en voermethoden is van belang voor iedereen die paarden verzorgt. Begrijpelijke tekst en nuttige tips en adviezen maken dit boek tot een echt praktijkboek met volop handvatten zodat men optimaal kan genieten van een gezond en energiek paard.

 Leuk voor jezelf en erg nuttig voor je paard!

 Dit eBook is een must voor iedere paarden liefhebber en een waardevolle aanvulling voor iedereen die praktische voedingstips wil leren voor een gezond en energiek paard.

Klik op paardenvoer en bekijk het e-book.

———————————————————————————————-